Nestorović: Opet nismo imali sreće, momcima čestitam

Nakon remija protiv Švicarske

Nestorović: Opet nismo imali sreće, momcima čestitam

E. Škorić

Mlada bh. reprezentacija danas je na Grbavici remizirala protiv favorizovane Švicarske rezultatom 0:0.

Naši igrači do 21 godine danas su odigrali dobar meč i uz malo sreće mogli su i do prve pobjede u kvalifikacijama. Nažalost, osvojili su samo bod, ali selektor Darko Nestorović nije nezadovoljan.

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu kao što smo odigrali i protiv Norveške. Opet nismo imali sreće, nismo postigli golove iz izglednih šansi. Smatram da je teško igrati sa igračem manje protiv ove reprezentacije Švicarske. Našim momcima je teško igrati sa ovakvim reprezentacijama i kada se igra 11 na 11, a kamoli sa igračem manje. Međutim, organizovano smo se branili i čak smo iz kontri mogli dati dva, tri gola", kazao je Nestorović, dodavši:

"Čestitam momcima na zalaganju, borbi i igru koju pokazuju. Ne samo na ovoj utakmici nego u zadnjih sedam utakmica zaista dobro igraju, ginu za dres sa državnim grbom. Znaju da se ponašaju. Ja ih mogu samo pohvaliti", poručuje Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi