Nestvaran preokret Bosne Seme protiv GOŠK-a

Sjajan meč na Koševu

Nestvaran preokret Bosne Seme protiv GOŠK-a

Najbolja utakmica 4. kola 1. Lige Federacije BiH odigrana je na Koševu, gdje je Bosna Sema nakon velikog preokreta došla do pobjede nad GOŠK-om (3:2).

Gosti su u 23. minuti preko Josipa Ereiza stigli u vodstvo od 1:0, što je bio rezultat prvog poluvremena. U 60. minuti Mekić je lijepo pogodio za udvostručenje prednosti, pa se činilo da će gosti u Gabelu odnijeti sva tri boda.

Promjena nije bilo sve do posljednjih deset minuta, a onda je Bosna Sema postigla čak tri pogotka. Prvo je u 81. minuti Oglečevac pogodio za smanjenje na 2:1, da bi u 83. Bečirević poravnao na 2:2.

Veliki preokret zakljuio je golom u 89. minuti Bajro Spahić, koji je pogodio za 3:2 i veliko slavlje svoje ekipe.

1. Liga FBiH, 4. kolo:

Bosna Sema - GOŠK 3:2 (Oglečevac 81', Bečirević 83', Spahić 89' - Ereiz 23', Mekić 60')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

BOSNA SEMA: Hodžić, Zukić, Oglečevac, Đedović, Varatanović, Mujić, Ćatić, Kadrić, Vladavić, Palić, Dudo

GOŠK: Nikolić, Čolić, Puljić, Bošnjak, Ereiz, Odak, Mekić, Đajić, Senić, Dodig, Mace

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti