Nevesinje ostvarilo rutinsku pobjedu protiv Salinesa

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Nevesinje ostvarilo rutinsku pobjedu protiv Salinesa

E. Dindić

U okviru 3.kola "Lige za opstanak" Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine u Nevesinju sastali su se domaći KMF Nevesinje i ekipa FC Salinesa iz Tuzle.

Naime domaćoj ekipi pobjeda je trebala za miran nastavak Lige za opstanak, dok gosti iz Tuzle su došli sa skoro pa sigurno izborenim opstankom. I jedna i druga ekipa su igrale u dosta oslabljenim sastavima, ali to sigurno nije spriječilo i jednu i drugu ekipu, da pruže najbolje što znaju i prirede gledaocima u Nevesinju pravi spektakl i puno golova.

Brzo su domaći poveli sa 3:0, smanjili su gosti na 3:1, da bi Prodanović sjajnim golom iz slobodnog udarca postavio rezultat prvog poluvremenna od 4:1. 

U nastavku ponovo domaći prvi postižu pogodak preko Prodanovića za 5:1, da bi Edin Mićo Muratović i Deni Imširović postigli dva gola za konačnih 5:3. 

U idućem kolu ekipa Salinesa na svom terenu dočekuje ekipu Brotnja iz Čitluka, dok ekipa Nevesinja gostuje u Livnu kod ekipe Seljaka.

KMF NEVESINJE - FC SALINES 5:3 (4:1)

Strijelci: Trutina, Pudar, Bulajić, Drašković, G. Prodanović (Nevesinje), Imširović, Imšić, Mićo Muratović (Salines)

KMF Nevesinje: Romović, Pudar, G. Prodanović, Bulajić, Trutina, Jamina, Pantić, Kilibarda, M. Prodanović, Drašković, Miličević.

FC Salines: Fazlić, Imšić, Omerašević, Isanović, Muratović, Ramić, Rizvanović, Imširović, Mićo Muratović.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi