"Dembele je napravio grešku dolaskom u Barcelonu"

Seri poručio

"Dembele je napravio grešku dolaskom u Barcelonu"

E. Čaušević, foto: EPA

Nesuđeni fudbaler Barcelone, Jean Michael Seri, izjavio je da je Ousmane Dembele napravio grešku što je odlučio karijeru nastaviti u katalonskom klubu.

Poznato je da je Barca ljetos pokušala u svoje redove dovesti Serija, a kada su sve dogovorili s Nicom odustali su od transfera. Jasno je da je to dosta potreslo ovog veznjaka koji je tada i propustio neke utakmice svog kluba zbog svega što se izdešavalo.

Ipak, Seri tvrdi da mu nije žao što nije karijeru nastavio u Barceloni jer je shvatio koliki je pritisak nositi dres Blaugrane. Seri se osvrnuo i na transfer Dembelea iz Dortmunda u Barcu i poručio da je mladi francuski napadač napravio grešku što je stigao u Barcelonu.

"On je isuviše mlad igrač koji nema izgrađen stav da nešto kaže. Nije bio dobro informisan o stanju u Barceloni i donio je pogrešnu odluku. Kada vas neko toliko plati onda imate ogroman pritisak. Povrijedio se odmah na početku, a vjerujem da se to ne bi desilo da nije bilo tog pristiska", poručio je Seri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi