Sve je kratko trajalo

Nevrijeme zaprijetilo da naruši trening

Dva sata pred početak treninga Zmajeva, jako nevrijeme zaprijetilo je da naruši dobro raspoloženje navijačima koji su se okupili da prate posljednje uigravanje naše reprezentacije pred prijateljski susret s Austrijom.

U Beču su se danas smjenjivali sunce i sitna kišica, ali hladan vjetar zapuhao je danas oko Ernst Happel stadiona i donio grad i tuču, te raastjerao danas malobrojne bh. navijače koji su se okupili pred straning Zmajeva.

Međutim, sve je trajalo kraće od 15 minuta, a naši reprezentativci će ako stvari ostanu kakve su sada, trenirati pod vedrim nebom. 

Ipak, za sutra je također najavljena kiša, pa će se utakmica po svemu sudeći igrati u uslovima koji ne obećavaju najljepšu igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.