Nezadovoljni navijači Jedinstva spremni su na sve

Teško podnose rezultate kluba

Nezadovoljni navijači Jedinstva spremni su na sve

O. Lekić

Ni stariji ljubitelji nogometa u Bihaću ne pamte kada se Jedinstvo nalazilo u težoj situaciji. 

Nekada ponos svih Bišćana se već izvjesno vrijeme nalazi u haotičnoj situaciji i ljepši dani za klub koji je svojevremeno igrao u Premijer ligi BiH se ne naziru. Jedinstvo je u donjem dijelu prvoligaške tabele i prijeti mu strmoglavi pad, a zbog cijele situacije razočarani su i sami navijači.

U znak opozorenja nepoznati počinioci su prije nekoliko dana na travnjaku stadiona iskopali rupu dužine preko tri metra, otuđili korner zastavice, te pokidali žice koje su klubu služile za internet i fiksnu telefoniju. 

"Zgroženi smo djelima pojedinaca. Na ovaj način se samo odmaže klubu kojem je potrebna svaka pomoć", kazali su nam iz Jedinstva. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava Jedinstva je cijeli slučaj prijavila policiji u nadi da će počinioci biti pronađeni. 

Na tabeli Prve lige FBiH Jedinstvo je na pretposljednjem mjestu sa gol razlikom 6:33. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi