"Nezadovoljni smo, nismo ničiji plaćenici"

Oglasili se navijači Bosne iz Visokog

"Nezadovoljni smo, nismo ničiji plaćenici"

S. Mlaćo

Dva poraza iz prethodna dva kola unijeli su mali nemir u redove NK Bosna Visoko.

 Prvi konkurent Travnik je za to vrijeme "istopio" prednost, te zbog bolje gol razlike zauzeo prvo mjesto. 

I navijači Bosne, popularni Demoni oglasili su se pred veoma važne utakmice svog tima. Kako ističu ne žele kvariti  ambijent, ali su imali jasnu poruku za nogometaše i čelnike kluba.

"Želimo podsjetiti svu visočku, a i širu javnost da mi kao navijačka skupina smo bili tu kad je bilo najteže, sad smo tu, tu ćemo i ostati.

Bosna je naš klub, Visoko je naš grad, tu smo rođeni, tu ćemo umrijeti, tu nam je najbolje. Zbog raznoraznih dušebrižnika želimo upoznati svu visočku javnost i sve druge koje Bosna kao sportski kolektiv interesuje da smo mi navijači uvijek tu, i da mi nemamo nikakvog interesa, jedini nas interes je Bosna!

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ponavljamo, djelovanje “Demona” je časno, pošteno i bez interesa. Naše stavove mogu kritikovati svi, ali mi nismo niti ćemo ikada biti nečiji plaćenici. Svi koji imaju bilo kakve nejasnoće i bilo kakva pitanja, a tiču se direktno nas kao navijača, odgovor mogu dobiti kada god to žele i na bilo koji način. Mi mislimo da jedan sportski kolektiv ne može funkcionisati na entuzijazmu dva ili tri čovjeka. NK Bosna ne pripada nijednoj stranci i vjerujemo da će tako i ostati. Što se tiče fudbalera, njih želimo podsjetiti da im navijači nikada nisu okrenuli leđa, ali da su nezadovoljni – JESU!

Vrijeme je da svi oni koji ne žele da rade i izvršavaju svoje obaveze napuste klub ma kako se oni zvali, vrijeme je da svi ustanemo i pomognemo Bosni da ostvari cilj, a cilj je jasan, vrijeme je da počnemo biti otvoreni i iskreni jedni prema drugima jer bolju i ljepšu NK Bosna i bolje i ljepše Visoko od ovoga mi nemamo", stoji u saopćenju popularnih Demona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije