Nezapamćeno interesovanje za utakmicu na Tušnju

Sloboda u Tuzli dočekuje Željezničar

Nezapamćeno interesovanje za utakmicu na Tušnju

Osmo kolo BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu je narednog vikenda, a jedna od najzanimljivijih utakmica bit će odigrana na Tušnju. 

Poznato je da je interesovanje u Tuzli za utakmice sa sarajevskim klubovima, Sarajevom i Željezničarom uvijek veliko, a nakon dvije sezone u drugoj ligi na Tušnju sa nestrpljenjem čekaju novi veliki derbi. 

Tuzlaci smatraju da im je Željezničar veliki dužnik zbog dešavanja u sezoni 2011/2012. Podsjetimo veliki broj navijača Slobode smatra da su tada Plavi u jako sumnjivim okolnostima izgubili u Trebinju, od Slobodinog izravnog konkurenta za opstanak, u zadnjem kolu, pa se ekipa sa Tušnja preselila u niži rang takmičenja. 

Upravo zbog velikog rivalstva, ali i svega pomenutog utakmica sa Željezničarom u Tuzli je izazvala veliko interesovanje, a do sada je prodato skoro 4.000 ulaznica za duel sa ekipom iz prijestolnice Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.