Nezvanično: Navijači Željezničara demolirali Ultras pub
FOTO: Bljesak.info

Neredi u Mostaru

Nezvanično: Navijači Željezničara demolirali Ultras pub

A. Beganović

Uoči večerašnjeg derbija 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Željezničara došlo je do navijačkih nereda u Mostaru.

Naime, prema pisanju portala Bljesak.info oko 11 sati grupa navijača Željezničara  došla je do "Ultras puba" na križanju ulica kraljice Katarine, Franjevačke i fra Didaka Buntića, te se sukobila sa nekoliko osoba koje su se nalazile unutar ugostiteljskog objekta.

Bljesak.info piše da je potpuno demoliran ugostiteljski objekat, te da su oštećena četiri automobila, a glasnogovornik MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak još uvijek nema informacija o povrijeđenim i eventualno privedenim osobama jer je istraga u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.