Ni loši rezultati nisu utišali navijačku euforiju u Zenici

Velike gužve u Zenici

Ni loši rezultati nisu utišali navijačku euforiju u Zenici

E. Škorić, foto: Mahir Sarajlić

Bosanci i Hercegovci odbrojavaju sate do okvalifikacijske utakmice protiv Belgije.

Zmajevi večeras igraju, a to je na neki način praznik u našoj zemlji. Posebno se euforija osjeti na ulicama Zenice, obzirom da će belgijske zvijezde večeras gostovati na Bilinom Polju.

Unatoč katastrofalnom otvaranju kvalifikacija i jednom bodu iz dva kola, navijači su optimistični i euforični, te s nestrpljenjem očekuju susret koji počinje u 20:45 sati.

Uvjereni su, makar bili svjesni ko će se suprostaviti Zmajevima, u prvi trijumf i povratak nade u plasman na EP u Francuskoj. U svakom slučaju, sretno Zmajevi, obradujte naciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti