Nije dobro: Novi problemi za Mehmeda Baždarevića

Baždarević bez Kolašinca i Zeca?

Nije dobro: Novi problemi za Mehmeda Baždarevića

A. Beganović

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, za susrete sa Velsom i Kiprom, najvjerovatnije neće moći računati na usluge Seada Kolašinca i Ermina Zeca.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u narednim danima igra odlučujuće susrete za plasman u baraž, a iz Zenice ne dolaze lijepe vijesti.

Sead Kolašinac i Ermin Zec su zbog povreda primorani propustiti večerašnji trening, što je u izjavi za medije potvrdio i selektor Mehmed Baždarević.  

"Oni su na okupljanje došli sa povredama i večerašnji trening će propustititi. Medicinski tim će učiniti sve da ih osposobi za predstojeće utakmice."

Podsjetimo, utakmica između BiH i Velsa igra se u u subotu na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.