Nikad viđeno: Šou na Otoci pomoćnog sudije Ljube Miličevića

Premijer liga ovo ne pamti

Nikad viđeno: Šou na Otoci pomoćnog sudije Ljube Miličevića

A. Beganović

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Otoci su snage odmjerili sarajevski rivali, Olimpic i Željezničar.

Plavi s Grbavice slavili su rezultatom 2:0, a glavnu ulogu u ovom susretu na veliku žalost imao je pomoćni sudija Ljubo Miličević.

I dok su njegove kolege Antoni Bandić i Dario Primorac svoj posao odradili koretno, Miličević je svojim odlukama do očaja dovodio igrače, stručni štab i navijače gostiju.

Pomoćni sudija iz Posušja je u nekoliko navrata oštetio Željezničar, signalizirao je nepostojeće ofsajde, a nakon njegovih odluka mogao se čuti i smijeh na tribinama stadiona Otoka.

Nije to Miličević namjerno radio, ovaj sudija jednostavno ne zna suditi i kako bi se suđenje u Premijer ligi nastavilo kretati uzlaznom putanjom, Miličeviću i sličnim treba pokazati izlazna vrata sa liste premijerligaških sudija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:






Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi