Nikolić: Favoriti smo, ali ne smijemo opušteno ući u meč

Zrinjski dočekuje Radnik

Nikolić: Favoriti smo, ali ne smijemo opušteno ući u meč

Napadač Zrinjskog Stevo Nikolić na startu nove sezone nalazi se u dobroj formi, a najbolja potvrda toga je sjajan pogodak koji je postigao Drini u prošlm kolu. 

Nada se dobroj igri i pozitivnom rezultatu na narednoj utakmici u kojoj će Zrinjski ugostiti Radnik.

„Očekivanja su kao i uvijek – želimo pobijediti i obradovati naše navijače. Samopouzdanje je poraslo nakon trijumfa nad Drinom i mislim da ćemo pobijediti Radnik. Teško će biti ponoviti prošlosezonski rezultat, ali je važno pobijediti, makar to bila i pobjeda minimalnim rezultatom,“ kazao je Nikolić.

U prošloj je sezoni bio strijelac tri pogotka na utakmici protiv Radnika. I ovog puta nada se pogotku, ali svojim ličnim učinkom manje je opterećen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Ja bih volio ponoviti hat trick i zbog sebe i zbog ekipe, ali to neće biti lako i to je po meni manje važno. Pobjeda je najvažnija i ja se nadam da ćemo do nje doći. Nisam upoznat sa trenutnim kvalitetom Radnika, iako znam da smo sigurno favoriti u ovom meču. Fudbal je nekad čudan i zbog toga ne smijemo biti opušteni,“ dodao je Nikolić.

Danijel Stojanović neće nastupiti zbog bolesti, dok su se Ivan Crnov i Anto Radeljić oporavili i konkurisat će za subotnji meč.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.