Nikolić i Bevab odradili prvi trening sa Željezničarom

Sjajni uslovi na pripremama

Nikolić i Bevab odradili prvi trening sa Željezničarom

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara koje se na Kupresu nalaze drugi dan, danas su obavili dva treninga. 

Plavima se nakon jučerašnjeg prvog treninga priključio Senad Husić koji se iznenada našao u problemima sa pasošem koji se nalazio u automobilu koji mu je ukraden prije par dana.

Na današnjem drugom treningu ekipi su se priključila i dvojica novajlija koja su jutros predstavljeni u Plavom salonu. Radi se o nekadašnjem mladom bivšem reprezentativcu naše zemlje i dojučerašnjem članu Zagreba Dini Bevabu, te iskusnom napadaču Stevi  Nikoliću koji je posljednju sezonu  nosio dres mostarskog Zrinjskog.

Današnji trening pratio je i skaut kluba Aldin Ćenan koji se nalazio u društvu tim menadžera Plavih sa Grbavice Harisa Alihodžića. Šef stručnog štaba Miloš Kostić potvrdio nam je da su svi igrači zdravi te da se svi nalaze u punom trenažnom procesu, a da se svaki čas očekuju dolazak grčkog defanzivca Dimitrosa Toskasa koji riješava pasoš kako bi mogao sa ekipom otputovati na završni dio priprema u Sloveniju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Želje su nam priznali da su zadovoljni uslovima koje imaju na Kupresu, a trener Kostić je istakao klub neće tražiti nova imena, ali da to ne znači da dolazaka i neće biti. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi