Nikolić: Igman smo nadigrali u svim segmentima igre

Golman Goražda

Nikolić: Igman smo nadigrali u svim segmentima igre

Goražde je u 4. kolu Prve lige Federacije BiH upisalo četvrtu ovosezonsku pobjedu, a ovaj put na krilima Murisa Pirića savladali su konjički sa Igman sa 3:0 i zadržali lidersku poziciju sa maksimalno osvojenih 12 bodova. 

Zaslužan za dobre rezultate romantičara sa Drine svakako je i crnogorski internacionalac Aleksandar Nikolić, koji još uvijek na golu Goražda nije primio gol. 

„Sigurno da možemo biti ponosni na rezultate iz prethodnih utakmica i najbitnije je da nema euforije, već da idemo iz utakmice u utakmicu. Uspjeli smo u subotu zasluženo savladati i ekipu Igmana, koju smo nadigrali u svim segmentima igre, ali to ostaje sada iza nas“, kazao je Nikolić za SportSport.ba.

U narednom kolu Goražde gostuje kod trećeplasiranog Radničkog, a Nikolić vjeruje da će njegov tim i iz Lukavca vratiti se neporažen.

„Radnički je dosta kvalitetna ekipa i zaslužuje respekt. Ipak, mi smo lideri na tabeli i u Lukavac putujemo sa velikim motivom, tako da se idemo nadigravati. Vjerujem da ćemo se vratiti neporaženi“, dodao je na kraju Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.