Nikolić na čelu liste strijelaca, jure ga Crnov i Bajić

Nakon odigranih 12. kola Premijer lige

Nikolić na čelu liste strijelaca, jure ga Crnov i Bajić

A. Beganović, foto: Mahir Sarajlić

Kompletirano je 12. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojeg se na čelu liste strijelaca nalazi napadač Zrinjskog Stevo Nikolić.

Aktuelni bosanskohercegovački prvak je u Travniku savladao istoimenu domaću ekipu sa 3:1, a u listu strijelaca se upisao i Stevo Nikolić, koji je prvi topnik Premijer lige sa sedam postignutih pogodaka.

Pratioci Steve Nikolića na vrhu liste strijelaca, Riad Bajić (Željezničar), te Ivan Crnov (Zrinjski) postizali su pogotke u 12. kolu, pa sa po šest postignutih pogodaka dijele 2. mjesto na listi najboljih strijelaca Premijer lige.

Lista strijelaca, Premijer lige:

Stevo Nikolić - 7 pogodaka

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riad Bajić, Ivan Crnov - 6 pogodaka

Danijel Brković, Bojan Puzigaća, Wagner, Uroš Stojanov, Joco Stokić, Krste Velkoski - pet pogodaka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije