Nikolić: Ne sumnjam u nova tri boda

Golman Rudara za SportSport.ba

Nikolić: Ne sumnjam u nova tri boda

E. Dindić

U okviru 23.kola Prve lige FBiH u Kaknju se sastaju domaći Rudar i ekipa Čapljine.

Domaći tim je pod imperativom pobjede, jer samo tri boda zaostaje za prvoplasiranom ekipom, dok će i gosti iz Čapljine tražiti svoju priliku za pozitivan rezultat, i pokušati izvući zlata vrijedne bodove koji će ih udaljiti od pozicije koja vodi u niži rang. 

Sigurno jedan od najzaslužnijih za dobre partije ekipe iz Kaknja, je sjajni golman  Aleksandar Nikolić koji je  za portal SportSport.ba najavio sutrašnju utakmicu sa ekipom Čapljine. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nalazimo se zaista u dobroj formi, kako ja tako i ekipa Rudara. U susretu protiv Čapljine nedostajaće nam par važnih igrača zbog kartona, ali mi moramo da stisnemo svoje redove, kako kažu koga nema bez njega se mora. Ova ekipa ima karakter, koji je pokazala mnogo puta u dosadašnjem dijelu sezone. Sutra moramo da budemo skoncentrirani svih 90.minuta na terenu posebno u odbrani, i zaista ne sumnjam da ćemo zabilježiti nova tri boda na svom terenu", zaključio je Nikolić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi