Nikolić: Očekivao sam bolji otpor Veleža

Napadač nakon derbija

Nikolić: Očekivao sam bolji otpor Veleža

Četvrti pogodak u sezoni Stevo Nikolić je postigao na jučerašnjem gradskom derbiju protiv Veleža.

Napadač Zrinjskog sretan je zbog trijumfa nad gradskim rivalom uz nadu da će Zrinjski sa kvalitetnim igrama i pobjedama nastaviti i u narednim kolima.

“Sretan sam zbog pobjede u velikom derbiju protiv kvalitetne ekipe Veleža, mada sam očekivao veći otpor protivnika. Ispoštovali smo dogovor i izborili pobjedu kao pravi kolektiv, uz podršku vjernih Ultrasa,” izjavio je Nikolić, te objasnio zbog čega je pogodak proslavio na pomalo neobičan način.

“Novi gol je poseban jer je prvi u derbiju, na fantastičnu asistenciju Ivana Crnova, a radovanje je bilo za moja dva najvjernija navijača, kćerku i suprugu. Radovao sam se u stilu lika iz našeg omiljenog crtanog filma Peppa Pig,” prokomentarisao je Nikolić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.