"Nisi me pitao, jer bih ti zabranio da se povlačiš"

Barbarez poručio Spahiću:

"Nisi me pitao, jer bih ti zabranio da se povlačiš"

Kapitensku traku, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine "u oproštaju" Emir Spahić, naslijedio je od Sergeja Barbareza.

Danas, kada je Emir Spahić objavio da se oprašta od dresa fudbalske reprezentacije naše domovine, onaj od kojeg je traku naslijedi napisao je zanimljiv komentar na svom zvaničnom Twitter profilu.

"Nisi me pitao, jer bi ti zabranio da se povlačiš, a ti dobro znaš zašto bi ti to rekao. Jer JA sam tu grešku napravio, radi drugih se OPROSTIO", napisao je nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.