"Nismo potonuli nakon Sarajeva"

Široki želi u polufinale Kupa

"Nismo potonuli nakon Sarajeva"

Piše: E. Škorić
Široki sutra na Pecari dočekuje Zrinjski u revanš susretu četvrtfinale Kupa BiH.

Široki je u Mostaru s 2:0 savladao Zrinjski i na dobrom je putu da prođe u polufinale Kupa.

 „Znamo da u Zrinjskom vjeruju da imaju izglede za prolaz unatoč našoj pobjedi u prvom susretu 2:0. Mi smo, pak, spremni za ovu jako važnu utakmicu i ponašat ćemo se kao da je 0:0“, kazao je šef stručnog štaba NK Široki Brijeg Goran Sablić.

Priupitan da pojasni znači li ovo „ponašanje kao da je 0:0“ i da će Široki Brijeg čekati svoju prigodu i prepustiti Zrinjskom da juri zaostatak iz prve utakmice Sablić je dodao kako „nije mudro prepustiti inicijativu Zrinjskom“. „Igrat ćemo pametno, ni defenzivno, ni ultraofenzivno“, zaključio je na ovu temu Sablić.

"Igrači su svjesni situacije, imamo samopouzdanja i nismo potonuli nakon Sarajeva, naprotiv, a sutra je idealna situacija da pokažu kako vrijede i ostvare želju navijača, klupskog vodstva i, na kraju krajeva, samih sebe te da izborimo plasman među četiri najbolje momčadi u Kupu BiH“, dodaje Sablić.

Organiziran dolazak najavljen je za 300 navijača Zrinjskog, oni će biti smješteni na istočnu tribinu, a zamoljavaju se i ostali simpatizeri mostarske momčadi da se također smjeste na tu tribinu. Jug će biti zatvoren, cijena ulaznice za sjever je 5 KM, kao i za istok.  


Kup BiH