Fudbaler Slobode Miljan Govedarica za SportSport.ba

"Nismo slučajno u vrhu, treba nam još veća podrška navijača"

J. Duvnjaković

Fudbaler Slobode Miljan Govedarica uživa u partijama koje sa svojim saigračima pruža u ovoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

„Nalazimo se u vrhu tabele, a to nije slučajno jer pokazujemo kvalitet iz dana u dan. Mi od svake utakmice očekujemo maksimum, želimo da uzmemo što više bodova i u Zvorniku idemo na pobjedu", rekao je Govedarica.

Donedavni fudbaler Slavije ističe da je u Tuzli prihvaćen sjajno, te da je spreman za naredne izazove.

"Povreda je zaliječena, sada idu treninzi tokom kojih ćemo vidjeti kako noga podnosi napor. U Tuzli sam već 3 mjeseca i prihvatili su me maksimalno korektno. Tuzla je jedan dobar grad, a Sloboda dobar klub. Navijačima poručujem da budu uvijek uz nas, kao što su i do sada bili, ali nadam se u nešto većem broju“, zaključio je Govedarica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.