Ništa od povratka Štilića u bivši klub
EPA

"Nismo razgovarali s njim"

Ništa od povratka Štilića u bivši klub

Nekadašnji bh. reprezentativac Semir Štilić (28) je postao slobodan fudbaler nakon napuštanja APOEL-a. 

Sarajlija je poslije samo jedne sezone dogovorio raskid saradnje sa APOEL-om i u poljskim medijima se već uveliko špekuliše o tome da će se vratiti u Ekstraklasu, a jedan od klubova koji je demantovao da postoje kontakti je Wisla. 

Štilić je u APOEL bio stigao upravo iz Wisle za koju je u prošlosti pružao sjajne partije, međutim iz bivšeg kluba nisu zainteresovani za povratak i to je za tamošnje medije potvrdio i trener tima iz Krakowa Dariusz Wdowczyk.

"Vraća li se Štilić? Nismo razgovarali s njim", kazao je trener Wisle.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Podsjetimo, Štilić je pored APOEL-a i Wisle u svojoj karijeri još igrao za Gaziantepspor, Karpaty, Lech i Željezničar. U dresu sa državnim grbom je odigrao ukupno osam utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi