NK Čelik ima novog glavnog sponzora

Saradnja s kladionicom wwin.ba

NK Čelik ima novog glavnog sponzora

M. Šljivak

Zenički Čelik dobio je novog glavnog sponzora.

Rukovodstvo ovot tima postiglo je značajan dogovor sa kladionicom wwin.ba, pa će njihov logo u ovoj sezoni krasiti dres crveno-crnih iz Zenice. Prvi meč sa logom novog sponzora Zeničani će odigrati protiv Borca.

Dogovor o sponzorstvu je potpisan do kraja ove sezone, a postoji mogućnost da se ostvari i dugoročna saradnja između dvije strane.

Iako u Zenici postoje samo dvije poslovnice iz wwina su odlučili uložiti u pozitivan razvoj sporta, a NK Čelik je svakako najveći sportski brend u ovom gradu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je tako postao treći tim iz Premijer lige koji će na dresu imati logo kladionice s najvećim brojem registrovanih članova na Balkanu. Prethodno je wwin postao sponzor Širokog i tuzlanske Slobode.

Ako se ovaj trend nastavi, ne bi bilo iznenađenje da wwin logo uskoro gledamo i na dresovima svih 12 premijerligaša.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi