NK Čelik: Od licence i reprograma se ne odustaje

Oglasili se iz zeničkog kluba

NK Čelik: Od licence i reprograma se ne odustaje

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika danas su osigurali opstanak u BH Telecom Premijer ligi.

 Ipak, ova sezona za Čelik nije završena, s obzirom da će i sudbini ovog kluba odlučivati Komisija za licenciranje Nogometnog saveza naše zemlje.

Kako je već poznato, Čeliku je potrebno još 53. 000 KM kako bi dobili licencu za narednu sezone BH Telecom Premijer lige.

"Dok igrači idu na zasluženi odmor, u klubu se nastavlja sa radom. Sutrašnji dan, iako nedjelja, vanredno je radni u našem klubu. Pozivamo sve navijače, građane, privrednike, političare i poslovne subjekte koji svojim doprinosom žele pomoći dobijanje licence za narednu sezonu da sutra posjete službene prostorije kluba na najljepšem stadionu od 9 do 20 h", istakli su iz zeničkog kluba na svojoj zvaničnoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ukoliko biste željeli dati svoju donaciju, učlaniti sebe ili nekoga u klub ili kupiti reklamu na našem stadionu, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju. U skladu sa transparentnim principom poslovanja koje naš klub promovira, iznos prikupljenog novca će biti transparentno objavljen kao i imena svih osoba i pravnih subjekata koje pomognu naš klub u tom procesu za dugovanja koja moramo izmiriti do ponedjeljka", stoji u jasnoj poruci zeničkog kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi