NK Krivaja: Ma bruka živa, ali ne vrijedi se s rogatim bosti

Zavidovićani razočarani

NK Krivaja: Ma bruka živa, ali ne vrijedi se s rogatim bosti

E. Škorić

Iz Nogometnog kluba Krivaja Zavidovići poslali su pismo komesaru za takmičenje u Drugoj ligi FBiH - grupa Centar.

Iz Krivaje su poručili kako su gnušeni i nezadovoljni načinom na koji se vodi liga. 

"Veoma ste neažurni po pitanju informisanja, delegiranja. Po nekim portalima saznamo ko nam je delegat i sudija, umjesto da na vrijeme dostavite na mail i u Comet. Troškovnik se ne dostavlja. Ma bruka živa. Zanimljivo, veoma ste brzi i učinkoviti kada je uputiti akte suspenzijama, uplata i onome što je Vama u korist", tvrde iz Krivaje u pismu koje je potpisao predsjednik kluba Almir Kadrić

"Prvo kolo smo igrali sa NK Usora i vi nama nabijate troškove šaljući nam tri službena lica iz Sarajeva, iako smo na svim sastancima govorili da se ima obzira po tom osnovu jer je teška finansijska situacija u klubovima. I ovo kolo kada igramo sa NK Pobjeda iz Tešnja, vi delegirate delegata opet iz Sarajeva i od svih gradova sa ZDK, dva suca iz Tešnja. Kažu ne može se s rogatim bosti. Slažemo se s takvim narodnim izrekama i nemamo namjeru da se bodemo s blio kim. NK Krivaja je jedan od najstarijih klubova i Vi koji sada obnašate te 'funkcije' ćete biti suspendovani od strane NK Krivaja, koja će za Vaše bahato i neodgovorno ponašanje tražiti zaštitu prije svega kod matičnog Saveza, a onda i na višim instancama", tvrde Zavidovićani.

"Nađite gospodo sponzora lige koji će da finansira službena lica pa ih delegirajte iz Zanzibara što se nas tiče", zaključeno je u pismu iz NK Krivaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi