NK Novi Travnik upisao novu pobjedu

Nova visoka pobjeda

NK Novi Travnik upisao novu pobjedu

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Druge lige FBiH grupa Zapad NK Novi Travnik savladao je FK Fojnica sa visokih 5:1, te pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Izabranici Salima Durakovića od prve minute su krenuli na gostujući gol, te na kraju slavili uvjerljivu pobjedu, koja nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Strijelci za Novotravničane su bili Baručija, Heco, Uzun, Hodžić i Mamuša, a šef struke Duraković dao je priliku svim igračima.

Za Novi Travnik u ovom meču su nastupili: Konjarič, Baručija, Miličević, Osmanović, Ramić, Tanković, Mamuša, Uzun, Heco, Lujanović, Hodžić: Još su igrali: Turić, Petak, Zekić, F. Ramulj, S.Ramulj.

Kako je već poznato, nova sezona u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad počinje 19.08., a Novi Travnik će pred svojim navijačima 20.08. ugostiti NK Bratstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi