NK Široki malo mijenjao
Ako zadovolji stručni stožer ostaje u Širokom - Maximiliano Chevrot

Stižu Marciano i Chevrot

NK Široki malo mijenjao

Nogometaši Širokog Brijega pripreme za proljetni dio sezone počet će 10. siječnja.

Momčad Širokog neće doživjeti značajnije promjene u sljedećem dijelu sezone. Pecaru su napustili igrači koji su imali manju minutažu (Weitzer i Perajica), te Ćutuk koji je imao veću ulogu u ekipi Ive Ištuka, a on bi navodno trebao preći u neki klub u inozemstvu, međutim dok ne potpiše nije htio otkriti o kojem se klubu radi.

Iako se posljednjih dana dosta govorilo transferu  i „seljakalo“ Juana Vareu, napadača Širokog, u Hajduk pa u Vojvodinu od toga nema ništa i ovaj igrač će i dalje igrati na Pecari.

Do sada su Širokobriježani dogovorili dolazak dvojice igrača. Poslije Nove godine na Pecaru se vraća Marciano de Nascimento koji bi kako saznaje naš portal trebao potpisati ugovor na dvije godine. On će sigurno biti pojačanje za momčad Ive Ištuka jer je već igrao u BiH i neće mu se biti problem prilagoditi, a uz to je odličan i zahvalan igrač.

Pored Marciana na Pecaru će doći i Argentinac, 23-godišnji ofenzivni veznjak, Maximiliano Chevrot. On bi na Pecaru trebao odraditi probni rok i ukoliko zadovolji struku potpisati ugovor.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.