NK Travnik: Pomozimo Maglaju!

Apel građanima

NK Travnik: Pomozimo Maglaju!

E. Škorić

Nogometni klub Travnik uputio je javni apel za pomoć građanima Maglaja.

"Pozivaju se građani grada Travnika, fudbaleri, "Gerila", studenti, prijatelji kluba, poslovni partneri i ostalo stanovništvo da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći za grad Maglaj", navodi se na službenoj stranici NK Travnik.

"Hranu, vodu, sredstva za higijenu, rukavice, lopate, ostali alat te deke i vreće za spavanje i sve što može biti u pomoći trenutnoj situaciji možete donijeti na adresu Edukacijskog fakulteta, Aleja konzula br. 5. gdje je otvoren punkt "Pomoć za Maglaj".

Pomoć se može dostavljati od danas, 16.05.2014. godine od 18:00 do 22:00 sata, kao i naredne dane kada će punkt raditi od 9:00 sati", piše na stranici travničkog kluba.

Pomozimo i pokažimo humanost! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.