NK Travnik ugovorio duel sa članom 1. HNL

Kvalitetna provjera za Vezire

NK Travnik ugovorio duel sa članom 1. HNL

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika jutros su obavili trening u Sportskom centru Zara, a ekipi se priključio posljednje dosadašnje pojačanje Senad Tabaković koji je u proteklom periodu nastupao za Novi Travnik.

Iz ovog kluba danas su potvrdili da su ugovorili prijateljski susret sa članom 1.HNL RNK Split, a susret će biti odigran 20. februara na glavnom terenu Parka Mladeži u Splitu. 

Najzaslužniji za ugovaranje ove vjerovatno i najkvalitetnije provjere za popularne Vezire u ovom pripremnom periodu jeste direktor tog kluba i član IO-a N/FS BiH Midhet Sarajčić koji je veliki prijatelj sa trenerom Splićana Vjekoslavom Lokicom. 

Također, tim sa Pirote 03. februara će odmjeriti snage sa bugojanskom Iskrom, jesenjim šampionom Druge lige Federacije BiH grupa Zapad. U klubu sa Pirote ovih dana vrijedno rade u svim strukturama kluba, a uskoro će NK Travnik dobiti i novu zvaničnu web stranicu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi