NK Vitez potvrdio ostanak Muse na klupi

NK Vitez potvrdio ostanak Muse na klupi

E. Škorić

Slaven Musa ostat će trener Viteza, potvrđeno je danas iz redova ovog premijerligaša.

Nakon poraza od Olimpica (0:2) u subotu su pojedini mediji objavili da Musa napušta Vitez, no ipak će on ostati na klupi Vitežana i u narednom periodu.

"Istina je da je trener Musa nakon jučerašnjeg poraza ponudio ostavku na mjesto šefa struke, ali mi u Upravi i igrači jednoglasno smo zaključili da ćemo se boriti zajedno do kraja jer još ništa nije izgubljeno", kazao je predsjednik Viteza Slaven Garić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez je sada sa 25 bodova na četvrtoj poziciji, dok Čelik ima bod manje, a na zadnjem mjestu Lige za prvaka je Olimpik sa 18 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti