NK Vitez u četvrtak sa Zvijezdom, stižu novi igrači

Pripreme za narednu sezonu

NK Vitez u četvrtak sa Zvijezdom, stižu novi igrači

Nogometaši Viteza se uveliko pripremaju za novu sezonu u BHT Premijer ligi BiH na trening kompleksu niželigaša NK Rijeka u Vitezu.

Vitez je do sada pojačalo šest nogometaša, te su odigrane dvije prijateljske utakmice. U prvoj su Vitežani poraženi od Mladosti, dok su u Vitezu pobijedili Rudar iz Prijedora golom Jasmina Smrike.

"U narednih nekoliko dana će se znati više o novim igračima koji dolaze u naš klub iz Hrvatske i naše Premijer lige. Želimo da još više pojačamo igrački kadar, te u narednoj sezoni što prije osiguramo opstanak" izjavio je Stjepan Badrov generalni sekretar NK Vitez.

U planu su također još četiri pripremne utakmice od kojih je prva u četvrtak u Vitezu protiv prvoligaša Zvijezde iz Gradačca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.