Nogometaši Bosne i Hercegovine stigli u Zenicu

Zmajevi se vratili iz Belgije

Nogometaši Bosne i Hercegovine stigli u Zenicu

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon sinoćnjeg debakla protiv selekcije Belgije i visokog poraza 4:0, danas se vratila u BiH, te su izabranici Mehmeda Baždarevića došli u svoju bazu Trening centar u Zenici.

Svi nogometaši došli su u Zenicu, a prije njih u autu su došli selektor Mehmed Baždarević, te njegovi pomoćnici Stephane Gilli i Dragan Perić.

Selektor se pozdravio s osobljem Trening centra, te malobrojnim novinarima, koji su dočekali našu reprezentaciju ispred centra.

Danas će reprezentacija obaviti jedan trening, koji će biti zatvoren za javnost, dok će sutra naši nogometaši imati zvanični trening i press konferenciju, a u ponedjeljak će odmjeriti snage s Kiprom, koji nas je u prošlim kvalifikacijama šokirao na Bilinom polju, te je rezultatom 1:2, odnio sva tri boda iz Zenice, koji su na kraju i presudili, da direktno ne odemo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nadamo se da će u ponedjeljak izabranici Mehmeda Baždarevića osvetiti se Kipru, te pobjedom zaboraviti veoma loše izdanje protiv prvog favorita u grupi ekipe Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi