Nogometaši Čelika na mini pripremama u Fojnici

U subotu test utakmica protiv Travnika

Nogometaši Čelika na mini pripremama u Fojnici

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su nakon jutarnjeg treninga otputovali na mini pripreme u Fojnicu, gdje će ostati do nedjelje kada će se vratiti u Zenicu.

U subotu je planirana i prijateljska utakmica protiv Travnika, gdje će novi trener Milomir Odović pokušati isprobati neke nove varijante i pokušati probuditi napadače koji u 10 odigranih kola nisu postigli pogodak.

Podsjetimo Vernes Selimović, Namir Alispahić, Haris Ribić i Alen Dedić nisu uspjeli zatresti mrežu protivnika. Podsjetimo se da su golove za Čelik u dosadašnjih 10 kola postizali stoper Jovo Kojić (tri gola), te po jedan pogodak Anel Dedić i Semir Pezer.

Na put u Fojnicu trener Zeničana poveo je 20 igrača i tri golmana, a većina bi trebala dobiti priliku u test utakmici protiv Travnika.

Zeničani u nastavku prvenstva imaju veoma težak raspored, u goste će Širokom Brijegu, Zrinjskom i Željezničaru, dok će na Bilinom polju dočekati Slaviju i Radnik. Nakon 10 odigranih kola crno-crveni se nalaze na 13 poziciji sa sedam osvojenih bodova, odnosno jednom zabilježenom pobjedom, četiri remija i pet poraza.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.