Nogometaši Viteza se uigravaju, Jevtić trenira odvojeno

Vitez trenirao

Nogometaši Viteza se uigravaju, Jevtić trenira odvojeno

Nogometaši Viteza se već uveliko pripremaju za narednu sezonu. S obzirom da u sezoni 2015/2016 ispada šest klubova ekipe koje su se borile za opstanak prošle sezone će imati izuzetno težak zadatak.

Vitez je počeo ambiciozno i već do sada doveo pet-šest novih igrača, a da li će biti i pojačanja ostaje da vidimo. Trener Valentin Plavčić s kojim je klub produžio suradnju na još godinu dana priprema svoju ekipu na terenu NK Rijeka u Vitezu. Kako je i najavljeno Vitežani će cijele pripreme odraditi u svom gradu.

Na današnjem treningu Plavčić je uigravao taktiku kojom će sljedeće sezone Vitez se suprotstavljati protivnicima. Na treningu je uz četiri golmana bilo i 20 nogometaša od kojih je nekoliko juniora. Također odvojeno je trenirao Marko Jevtić prinova iz Borca, a navodno razlog je lakša ozljeda iskusnog stopera.

Vitez će u subotu odigrati drugu pripremnu utakmicu protiv Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.