Nordsjaelland u Antaliji testira Slobodu

Amer Ordagić upitan

Nordsjaelland u Antaliji testira Slobodu

Fudbaleri Slobode će sutra odigrati novu pripremnu utakmicu u Antaliji, a ovaj put protivnik će biti Nordsjaelland.

Utakmica protiv Nordsjaellanda za izabranike Husrefa Musemića će biti idealna šansa da se linije u timu dodatno uigraju pred proljetna uzbuđenja, a u susretu sa danskim klubom najvjerovatnije neće nastupiti Amer Ordagić. 

Ovaj talentovani fudbaler je zbog bolova u koljenu propustio i utakmicu sa Tobolom, a iz Slobode su saopštili da on dalje trenira invidualno i nastup protiv Nordsjaellanda je pod velikim upitnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Slobode i Nordsjaellanda na rasporedu je sutra (subota, 13. februar) sa početkom u 14 sati po našem vremenu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti