Nova lica na treningu Zeničana

Hasanhodžić i Varupa se priključili treninzima Čelika

Nova lica na treningu Zeničana

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika treniraju na Kamberovića polju, gdje šef stručnog štaba zajedno sa svojim pomoćnikom Asimom Hrnjićem priprema igrače za narednu sezonu.  

Na današnjem treningu se nisu pojavila neka imena, tačnije riječ je o Nijazu Hrustanoviću, treneru golmana i Salihu Hinanoviću koji je trebao biti prvi izbor na svojoj poziciji za narednu sezonu.

Treningu su se pridružila i dva nova lica. Jedan od njih je Emrah Hasanhodžić, koji je nakon propalog transfera u Zvijezdu potpisao za Čelik. Ovaj defanzivac je bio na pragu Čelika još prošlog ljeta ali do realizacije transfera nije došlo. 

Hasanhodžić je u svojoj karijeri nosio dres Željezničara, Jedinstva, Igmana, Bosne iz Visokog i Travnika. 

Drugo ime je 26- godišnji veznjak Nermin Varupa. Ovaj nogometaš je zanimljivo još jučer u razgovoru za naš portal istakao kako nema ništa od dolaska u Čelik, međutim jutros se pojavio na treningu i vjerovatno će potpisati ugovor. Stigao je iz Viteza a prije je nastupao za Travnik u kojem je počeo svoju karijeru. 

Kada su u pitanju ostali nogometaši u trenažnom procesu su još Hećo, Dedić i Šišić, koji još nisu potpisali ugovore, dok se sutra očekuje da se treninzima priključi i Germain Kuoadio, koji je sinoć stigao u Zenicu. 

Prvu kontrolnu utakmicu izabranici Kemala Hafizovića će odigrati u četvrtak na Gradskom stadionu u Maglaju, a protivnik će im biti ekipa Moševca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi