Nova Skupština i Upravni odbor nemaju podršku navijača

Pred Skupštinu kluba

Nova Skupština i Upravni odbor nemaju podršku navijača

D. Kurbegović

Skupština NK Čelik iz Zenice trebala bi biti održana narednog četvrtka (23. juna) u prostorijama kluba. 

U subotu inače ističe rok za prijavu za javni poziv za članstvo u Upravnom odboru. Nije poznato da li se ko prijavio na ovaj oglas, ali ono što je sigurno da će se na Skupštini u svojstvu v.d. mandatara kluba pojaviti Bruno Bojić.

Još nije poznato kada i gdje će nogometaši Čelika odraditi pripreme, klub je u pauzi već napustilo dosta igrača, od čega su većina bili standardni u prošloj sezoni. 

Ugovori su istekli većini igrača, kao i šefu struke Elvedinu Beganoviću, koji vjeruje da će se u narednim danima riješiti mnoga pitanja, kada je u pitanju start priprema i igrački kadar crno-crveni.

Navijači kluba s Bilinog polja ne podržavaju novi saziv Skupštine i Upravni odbor, oni se zalažu da Grad potpiše reprogram poreskog duga, te da Skupština usvoji novi statut po članskom modelu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dok se ne usvoje ovi zahtjevi, navijači i dalje neće dolaziti na utakmice, te će ustrojiti u svojoj borbi za bolji Čelik, koji treba funkcionisati u zdravom sistemu i na zdravim temeljima, gdje će se tačno znati ko i šta radi u klubu, te zato i odgovarati pred svojim članovima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi