Nova ubjedljiva pobjeda kadeta Sarajeva

U Vitezu mladi fudbaleri Sarajeva slavili 5:0

Nova ubjedljiva pobjeda kadeta Sarajeva

A. Beganović

Kompletirano je 10. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore nakon kojeg se na čelu tabele nalazi Sarajevo sa 27 bodova, a drugoplasirani je Željezničar s tri boda manje i susretom manje.

Kadeti Sarajeva su nastavili sa dobrim igrama. Danas su u Vitezu sa ubjedljivih 5:0 savladali domaću ekipu. Sanin Klarić postigao je tri, a Adnan Civić dva pogotka za Sarajevo.

U Mostaru su snage odmjerili kadeti Veleža i Drine, a slavili su gosti iz Zvornika (2:1). U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u 44. minuti Ivan Bajić doveo goste do prednosti.

Dvanaest minuta kasnije Azer Hebibović je poravnao, da bi Mirza Jašarević u 73. minuti donio pobjedu Drini. U susretima Borca i Čelika, te Slavije i Rudara nije bilo golova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.