Nova uloga Salihamidžića u Bayernu

Velika čast za Bracu

Nova uloga Salihamidžića u Bayernu

Hasan Salihamidžić će u budućnosti zajedno sa Giovanijem Elberom i Bixenteom Lizarazuom predstavljati Bayern u cijelom svijetu, prenosi njemački Bild. 

Bivši bh. reprezentativac je kao igrač ostavio veliki trag u Bayernu i omiljen je među navijačima, a u klubu su odlučili da mu dodijele ulogu ambasadora. On će imati zadatak da sa dvojicom bivših saigrača iz zlatne generacije predstavlja Bayern u cijelom svijetu na raznim događajima.

"Salihamidžić, Elber i Lizarazu su popularni kod naših navijača. Osvojili su Ligu prvaka 2001. godine, a uz to besprijekorno prenose vrijednosti kluba. Poznati su širom svijeta", izjavio je glavni marketinški menadžer kluba Andreas Jung.  

Podsjećamo, Salihamidžić je u Bayern bio stigao 1998. godine iz HSV-a. Za minhenski klub je odigrao 365 utakmica i postigao 47 golova, a do kraja karijere još je igrao za Juventus i Wolfsburg u kojem je okončao karijeru. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi