Stoper bordo tima

Novaković: Derbi je za nas posebna utakmica

Defanzivac Sarajeva Saša Novaković najavio je predstojeći derbi koji se igra na Koševu.

"Na mini pripremama u Čitluku smo vrijedno radili i dobro smo se spremili za derbi. Imamo još vremena da usavršimo neke stvari i vjerujem da ćemo u narednu utakmicu ući 100% spremni", rekao je Novaković, te nastavio:

"Derbi je nešto posebno za Sarajevo i za sve navijače Sarajeva. Znamo šta znači ta utakmica i maksimalno ćemo se potruditi da osvojimo tri boda i obradujemo navijače".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako dođemo do pobjede napravit ćemo veliki iskorak i možda se umiješati u borbu i za prvo mjesto. U ovim utakmicama se igra sa 200% snage, a po meni u derbiju nema favorita".

Meč Sarajeva i Željezničara igra se u nedjelju u okviru 12. kola Premijer lige s početkom od 15 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi