Nove pobjede Kozare, Leotara i Rudara

Nove pobjede Kozare, Leotara i Rudara

A. Beganović

U okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske odigrano je šest utakmica, a vodeća trojka, Kozara, Rudar i Leotar, stigla je do novih pobjeda.

Kozara je na domaćem terenu s minimalnih 1:0 savladala Podrinje, a jedini pogodak je postigao Škorić u 24. minuti.

Leotar je u Trebinju sa ubjedljivih 3:0 savladao Vlasenicu. Dugu su domaći lomili otpor gostiju, da bi u 48. minuti Popović pogodio za 1:0. Isti igrač u 69. minuti udvostručuje prednost Leotara, da bi Šešelj 15 minuta prije kraja pogodio za konačnih 3:0.

Rudar Prijedor je u Ljubiji bio bolji od Napretka (2:1). Gosti su u 15. minuti preko Ninića stigli do prednosti, da bi Kojić u 31. izjednačio, a Arežina u 50. donio pobjedu Rudaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U duelu Proletera i Tekstilca nije bilo golova, dok je golovima Sekulića i Šuke Drina HE u Foči savladala Sutjesku.

Tri boda na strani je osvojila i Krupa, koja je sa 2:1 savladala Mladost. Pogodak za Mladost je postigao Salatić, dok su za Krupu strijelci bili Skopljak i Cvijanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.