Nove pobjede Leotara, Kozare i Mladosti

Prva liga RS, 5. kolo

Nove pobjede Leotara, Kozare i Mladosti

M. Šljivak

Fudbaleri Leotara savladali su u 5. kolu Prve lige RS na Policama ekipu Napredak Donji Šepak s 2:0.

Iako je domaći tim dominirao tijekom kompletnog meča, tek su u finišu susreta stigli do tri boda.

Bedem gostiju je popustio u 78. minuti kada je Dejan Popović pogodio za prednost Leotara od 1:0, da bi Nenad Stojanović pet minuta kasnije postavio konačnih 2:0.

Baš poput Leotara u ovom kolu se mučila i Kozara iz Gradiške. Ovaj tim je s 2:0 savladao Slobodu iz Novog Grada, a pogotke za domaći tim su postigli Goran Majdanac u 77. minuti i to u prvom kontaktu s loptom, te u 90. minuti Ognjen Škrbić s penala.

Pobjedu je slavila i Mladost iz Gacka koja je na svom terenu savladala višegradsku Drinu s 2:1. Poveli su domaći preko Rajka Komnenića u 20. minuti, Ivan Mirković je s penala poravnao na 1:1 u 48. minuti, ali je Miljan Vico u 65. minuti pogodio za pobjedu Mladosti.

Sutjeska je u Foči razbila Slobodu iz Mrkonjić Grada s 4:0, Vlasenica je slavila na gostovanju kod Proletera u Tesliću s 2:0, dok je Krupa savladala Tekstilac s 1:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prva liga RS, 5. kolo:

Leotar - Napredak Donji Šepak 2:0
Sutjeska - Sloboda MG 4:0
Kozara - Sloboda NG 2:0
Proleter - Vlasenica 0:2
Mladost Gacko - Drina HE 2:1
Krupa - Tekstilac 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije