Nove pobjede Leotara, Slobode i Tekstilca

Nove pobjede Leotara, Slobode i Tekstilca

A. Beganović

Fudbaleri Leotara iz Trebinja stigli su do druge pobjede u Prvoj ligi Republike Srpske. Nekadašnji premijerligaš u Vlasenici je pogotkom Miloša Aćimovića s minimalnih 1:0 savladao istoimenu domaću ekipu.

U duelu Slobode iz Novog Grada i Slobode iz Mrkonjić Grada sa minimalnih 1:0 slavila je ona iz Novog Grada, a jedini pogodak na susretu postigao je Milan Zec u 75. minuti.

Najviše golova viđeno je u Derventi gdje je domaći Tekstilac sa 3:1 savladao Proleter iz Teslića. Saša Đuričić, Nemanja Asanović i Aleksandar Glišić pogađali su za Tekstilac, dok je počasni pogodak za Proleter postigao Armin Mujčić.

U duelu Drine HE Višegrad i Sutjeske iz Foče nije bilo golova, dok je Napredak iz Donjeg Šepka pogotkom Ivana Ninića s 1:0 savladao Rudar iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.