Novi kiks TOŠK-a, Radnik se osamio na čelu tabele

Novi kiks TOŠK-a, Radnik se osamio na čelu tabele

A. Beganović

Fudbaleri Radnika iz Hadžića nakon 14. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Centar osamili su se na čelu tabele.

Radnik je u Hadžićima bez većih problema savladao Borac iz Jelaha (3:0), a s obzirom da je TOŠK remizirao sa Famosom, ekipa iz Hadžića osamila se na vrhu prvenstvene tabele sa 28 osvojenih bodova. Dvostruki strijelac za Radnik bio je Fahrudin Kovač, dok se u listu strijelaca upisao i Amel Brdar.

Golom Dine Ratkocerija i autogolom Armina Imamovića Mladost je u Župći savladala Krivaju (2:0), dok je Žepče na gostovanju takođe sa 2:0 savladalo Ilijaš. Kristijan Ivešić i Josip Slišković bili su strijelci za Žepče.

Fudbaleri Natrona su sa ubjedljivih 4:0 slavili na gostovanju kod Pobjede, dok je Bosna Sema u Sarajevu rezultatom 5:1 savladala zenički Rudar. Nihad Mujić je bio trostruki strijelac za Bosnu, dok su se u listu strijelaca upisali i Almin Zukić i Kerim Kadrić. Počasni pogodak za Rudar postigao je Benjamin Salkić.

U Vitkovićima su snage odmjerili Azot i Rudar iz Breze, a domaća ekipa je slavila sa 3:1. Jasmin Šuntić, Haris Korda i Ismir Maslo su pogađali za Azot, dok je Memsur Memić postigao počasni pogodak za Rudar.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.