Novi Travnik i Olimpic sutra u Turbetu

Novi prijateljski duel

Novi Travnik i Olimpic sutra u Turbetu

S. Mlaćo

Nakon visoke pobjede nad Bosna Semom (5:1) i te remija sa zeničkim Čelikom (1:1), nogometaši Novog Travnika nastavili su se pripremati za novu sezonu Prve lige Federacije.

Novotravničani su u ove dvije prijateljske utakmice pokazali da imaju veoma kvalitetnu ekipu, a trener Almir Tolja istakao je nadanja da će njegova momčad igrati bitnu ulogu u narednoj sezoni.

Iako se činilo da će momčad Novog Travnika imati problema sa realizacijom nakon odlaska prvog strijelca Borisa Gavrića u banjalučki Borac, to se ipak nije desilo s obzirom na šest pogodaka u dva dosadašnja prijateljska sureta.

Već sutra Novi Travnik će u Turbetu kod Travnika odmjeriti snage sa premijerligašem Olimpicom, a susret se igra na Gradskom stadionu sa početkom u 16:30 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dok nogometaši i stručni štab federalnog prvoligaša iz Srednje Bosne vrijedno rade, do tada na njihovom stadionu traju izgradnja tribina kako bi momčad u novoj sezoni domaće utakmice igrala u svom gradu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi