Novi Travnik kompletan protiv Bratstva

Fudbaleri Novog Travnika dočekuju Bratstvo

Novi Travnik kompletan protiv Bratstva

S. Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika u nedjelju na Piroti igraju jednu od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni Prve lige Federacije, a rival im je petoplasirano Bratstvo. 

Novotravničani  se nakon 25. odigranih kola nalaze na 12. mjestu i imaju 29 bodova te su pod imperativom pobjede.

Trenera Almira Tolju raduje što će po prvi put u ovoj sezone sve igrače imati na raspolaganju i zbog toga optimizma ne nedostaje. Ne kriju iz redova Novog Travnika da se pribojavaju  zakulisanih radnji u samom završetku sezone, s obzirom da se većina drugih ekipa vrlo dobro poznaje na svim poljima, dok je njima ovo debitantska sezone u drugom po jačini rangu bh. nogometa.

Svakako najveća uzdanica Novotravničana i u ovom susretu će biti nezaustavljivi Boris Gavrić koji je prvi strijelac lige sa 20 pogodaka i svi se nadaju da će sjajni napadač nastaviti sa maltetirnjem protivničkih golmana i u ovom kolu te povećati broj pogodaka na svom kontu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz vodstva kluba koji dolazi iz malog srednjobosanskog gradića pozvali su sve navijače da ih podrže  u nedjelju na putu do važne pobjede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi