Novi Travnik slavio pogotcima Miličevića i Čakića

Uspješan debi Durakovića

Novi Travnik slavio pogotcima Miličevića i Čakića

S. Mlaćo

U svojoj prvoj prijateljskoj utakmici u pripremnom periodu nogometaši Novog Travnika savladali su člana Druge lige FBiH grupa Zapad NK Vlašić rezultatom 2:1. 

Svoj debi na klupi Novotravničana upisao je novi šef sručnog štaba Salim Duraković, a strijelci za posljednjeplasirani tim Prve lige Federacije bili su Bernard Miličević i Alija Čakić. 

Oba pogotka stigla su nakon prekida, a u narednom periodu ovaj tim očekuje još nekoliko prijateljskih susreta.

NK Novi Travnik je nastupao u sastavu: Kovač, Silajdžija, Mamuša, Šafradin, Miličević, Crnkić, Mehić, Rezdeušek, Ramuši, Petak, Hećo. Još su igrali: Kovač, Somani, Knežević, Mamuša, Zajmović, Džaja, buljubašić, Čakić, Filipović...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Novi Travnik - NK Vlašić 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi