Novi Travnik u efikasnom meču poražen od HAŠK-a

Prijateljski susret na Kupresu

Novi Travnik u efikasnom meču poražen od HAŠK-a

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Druge lige FBiH grupa Zapad, nogometaši Novog Travnika jučer su na Kupresu poraženi u prijateljskom duelu od člana 3. HNL grupa Zapad NK HAŠK Zagreb (2:3).

Novotravničani su u ovom meču bili bez Hodžića, Hece, Čuraka i Osmanovića, što im zasigurno stvorile velike probleme šefu struke Salimu Durakoviću, ali ipak viđena je veoma kvalitetna i efikasna utakmica.

Po velikoj vrućini trener Duraković i Topalović su isprobali sve igrače, a dva pogotka za Novi Travnik postigao je Erdin Ramić koji je tako još jednom pokazao svoje kvalitete.

Do početka nove sezone Novotravničani će odigrati još par prijateljskih utakmica, ali već sada je sigurno da će biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi