Novi trijumf Leotara, Sutjeska u golijadi bolja od Kozare

Prva liga RS, 8. kolo

Novi trijumf Leotara, Sutjeska u golijadi bolja od Kozare

E. Škorić

U subotu je odigrano pet susreta osmog kola Prve lige Republike Srpske.

Vodeći Leotar je u jednoj dosta teškoj utakmici, u kojoj je sudija pokazao 19 žutih kartona i dva crvena, savladao Proleter s 1:0.

Gostima iz Teslića presudio je Popović golom u 76. minuti. Trebinjci sada imaju četiri boda više od drugoplasirane Slobode Mrkonjić Grad i Slobode Novi Grad.

Sloboda je u Mrkonjić Gradu golom Travara iz 77. bila bolja od Mladosti iz Gacka, dok je Milanović s dva gola donio Krupi pobjedu u Vlasenici.

U duelu Drine i Tekstilca, koji je odigran u Višegradu, nije bilo pobjednika (2:2). Mirković je pogađao za domaće u 10. i 71. minuti, a Gajić u 49. i Despotović u 93. minuti za goste iz Dervente.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Najefikasniji je bio meč Sutjeske i Kozare, a domaćin je slavio s 4:3 uz po dva gola Drakula i Raševića, dok je Maksimović zabio sva tri gola za goste iz Gradiške.

Prva liga RS, 8. kolo:
Drina HE - Tekstilac 2:2 (Mirković 10, 71/ Gojić 49, Despotović 93)
Vlasenica - Krupa 0:2 (Milanović 55, 88)Su
Sloboda M. Grad - Mladost G. 1:0 (Travar 77)
Leotar - Proleter 1:0 (Popović 76)
Sutjeska - Kozara 4:3 (Rašević 46, 80, Drakul 13, 45/ Maksimović 23, 62, 85)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.