Novi veliki skalp: Bh. mininogometaši bolji od Rusije

Sjajno otvaranje SP u Tunisu

Novi veliki skalp: Bh. mininogometaši bolji od Rusije

S. Mlaćo

Mininogometna reprezentacija  Bosne i Hercegovine na najbolji mogući način otvorila je Svjetsko prvenstvo u mininogometu koje se ove godine održava u Tunisu.

Naši momci su savladali evropskog prvaka Rusiju (2:1) u jednom veoma kvalitetnom i neizvjesnom meču. Rusija je prva povela i to na samom startu meča, ali pogocima Andreasa Berovića i kapitena Gorana Lovrinovića napravili smo preokret te upisali prvu pobjedu i već sada napravili veliki uspjeh, što je i bilo zaočekivati od ove reprezentacije.

Dodajmo da se u našoj grupi, grupi "C" još nalaze Brazil i Somalija. Naredni protivnik za dva dana je selekcija Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi